sXe 8.8 İndir'mek için tıkla
SmackDown 2010 indir
|
Aşkım Saklı Bir Koca Sevda
|
|
23.03.2008, 16:56
|
|||
|
|||
|
Aşkım Saklı Bir Koca Sevda
Silik zaman akımlarının kaybolmuşluğunda yaşanmış bir aşk hikayesi bu sevda
Ve şimdi sana hasret bu sevda Tıpkı bir yavrunun ana sıcaklığına ,ana kucağına hasretliği gibi Bana en çok ne koydu biliyormusun? Hayatın kaybolmuşluğunda yaşanmana rağmen Hayatın kendisinde kayıplardasın ya. Aradaki uzaklığı yazdığı şiirlerle aşmaya çalışan bir şair çaresizliğinde Sana kavuşmak adına imkansızı zorluyorum Oysa allah şahit kimseye böyle saf, böyle içten çıkmamıştı Ve bu denli uzamamıştı dizeler Ve yine allah şahit ki senin kadar kimseye akmamıştı Sevda namına yağan aşak taneleri Bu aşk hikayesi kayıplarda yaşanmış en gerçek sevda masalı Ve bu yürek kucak açtı bu zamansız sevdaya Herşeyiyle koskoca bir sevda sana anlatılmak üzere bu yürekte saklı Kimbilir belki bilmektesin, sende yaşamaktasın bu deli sevdayı Üzeri örtülü ve zamana yenik düşmeye bırakılmış bir sevda değilki bu sevda Bakışlarla dahi herşeyi anlatan koskoca bu sevdayı yaşatan bir yürek var burda Rıhtımında, içinde sevdam saklı bir şişe Aklımda sevdam saklı bir düşünce Ve herşeyiyle aşkım saklı bir koca sevda seni beklemekte Sonu bağlanmamış bir şiirin son mısrasındaki . bu boşlukta. |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Sevda Çiçeği | Casper | 0 | 159 |
16.07.2008 19:07 Son Mesaj: Casper |
|
| Aşkım Feryadım Benim | Casper | 0 | 251 |
23.03.2008 16:57 Son Mesaj: Casper |
|