sXe 8.8 İndir'mek için tıkla
SmackDown 2010 indir
|
Erkekler doğursa ne olurdu ?
|
|
13.07.2008, 23:58
|
|||
|
|||
|
Erkekler doğursa ne olurdu ?
#trafikte hamilelere yol verilirdi...
#HAmile erkekler için özel banklar olurdu. Hiçbir bayan bu banklara oturamazdı. #işyerlerinde doğum izni 3 aya çıkartılırdı. #Etrafta karılarına "biliyodum!sen beni hiçsevmedin" diyerek zırlayan bıyıklı amcalar olurdu. #Bütün erkekler Arnold'un filmini izleyerek ağlardı. #Kocasının hamile olduğunu öğrenen çoğu kadın intihar etme girişiminde bulunurdu. #Hamile kadınların aksine hamile erkekler olayı abartıp hamilelere özel otobüs yaptırırdı... #Doğumhanelerde,doğum sırasında erkeklere nerede olduğunu unutturacak güzellikte, sexy, sarışın, mini etekli hemşireler olurdu. #Hiçbi erkek o kadargüçlükle doğurduğu bebeklerini kimseye elletmez, göstermez, sevdirmezdi... #Hiçbi gece çocuk uyandığında erkekler kalkmazdı. "ben doğurdum sen bak" felsefesi üstün gelirdi. #Bütün oyuncaklar silah, tank gibi şeyler olurdu. Merak etmeyin kızları da düşündük, dişi ROBOCOP bebekler... SONUÇ:KENDİLERİNE BENZETTİKLERİ BİR SÜRÜ BİREY ETRAFTA. KADINLAR AYAKLANDI... ÇOCUKLAR İSYANDA........ aman aman doğanın dengesini bozmayalım. düşünmesi bile kötü.. Y?netim: Rap Bir M?zik T?r? De?ildir Rap Bir Ya?am Tarz?d?r. |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Tayyip Maksiforum Admini Olursa Ne olurdu | By_dsk | 0 | 198 |
14.07.2008 16:50 Son Mesaj: By_dsk |
|
| ERKEKLER nE ZMAN VERMEİDİR :) | By_dsk | 0 | 171 |
14.07.2008 16:14 Son Mesaj: By_dsk |
|